Draagdoek geweven katoen

Draagdoek geweven katoen

Deze mooie en originele draagdoeken van geweven katoen zijn van een heel mooie kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De draagdoeken zijn precies als een net geweven. De draagdoeken zijn van het Franse merk Fil'up.

Deze draagdoeken zijn gemaakt van 100% katoen. De rekbare draagdoek is breder in het midden ( 70 tot 80 cm) om de comfort en veiligheid van je kindje of baby te vergroten. Aan de uiteinden, is de draagdoek juist smaller om evoor te zorgen dat de doek makkelijk te knopen is en voila!

Gemaakt van zeer zacht en supersterk materiaal en heel flexibel! Deze doek kun je het hele jaar gebruiken, de knoopdoek heeft een natuurlijke ventilatie vanwege de open gewerkte structuur. De wikkeldoek is te gebruiken voor een pasgeboren baby tot 15 kg. De draagdoek kan op 30º worden gewassen. 

De draagdoek is verpakt in een mooie cadeauverpakking. De lengte is 4.60 cm, zodat je de baby op verschillende manieren kunt dragen.

Deze mooie draagdoeken worden gemaakt in Frankrijk en zijn exclusief bij ons verkrijgbaar!

Ideale draagdoek voor in de zomer! 

 

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.