Muurstickers dieren

Muurstickers dieren

Muurstickers dieren

Muursticker met dieren van KEK Amsterdam, Walltastic en Wall Pops voor de babykamer of kinderkamer:

Muurstickers met dieren uit het bos voor in de babykamer of kinderkamer, zoals een kleurrijke boom met vogels, levensechte dieren, een konijn, hert, aapjes, uil en nog veel meer leuke beesten. Voor de kleinste stickers is altijd wel een plekje te vinden in elke babykamer!

KEK Amsterdam heeft een uitgebreide collectie van muurstickers met dieren. Kleine en grote dieren. Of lieve en gevaarlijke. Je hebt er nooit genoeg van. De collectie muurstickers voor in de kinderkamer of babykamer bestaat uit levensechte hertjes, uilen en vogels, eekhoorns, konijnen en natuurlijk die geweldige beer. Neem een kijkje bij die leuke dieren en ontdek hoeveel dieren er wel niet zijn...

Nieuw zijn de Safari Friends muurstickers, voor een echte jungle kamer en de muurstickers van Walltastic met schattige dieren! Nieuw in de collectie en exclusief Bij Babycadeaublik: Wall Pops, mooie muurstickers en wandstickers  voor de babykamer, dieren met retro prints voor een funky kinderkamer, lieve vlinders, aapjes en nog meer jungle dieren!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.