Muurstickers babykamer en kinderkamer van Wall Pops

Muurstickers babykamer en kinderkamer van Wall Pops

Originele muurstickers voor de babykamer en kinderkamer, van het het merk Wall Pops, de serie bestaat uit muurstickers met dieren met retro printjes, boom muurstickers, uilen, gekleurde cirkels, jungle vriendjes, fotolijstjes, vlinders, auto's, slingers etc. De cirkels kun je zo op de muur plakken of combineren met de jungle dieren of uilen, laat je fantasie er op los!

Deze originele muurstickers zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. 

Wat is een Wall Pop?

Wall Pops zijn  afneembare en verplaatsbare muurstickers en makkelijk op te plakken en af te halen en verplaatsbaar. Wall Pops geven elke een muur een totaal andere sfeer! Geef een saaie muur een oppepper met deze mooie muurstickers als blikvanger.

Kunnen Wall Pops gebruikt worden op een granol muur? Of op behang?

Wall Pops kunnen het beste gebruikt worden op een gladde, vlakke ondergrond. WallPops kunnen op muren met behang gebruikt worden als de ondergrond maar niet poreus of ongelijk is. Ze plakken het beste op geverfde ondergronden, dus op een muur die geverfd is. In het algemeen plakken de WallPops het beste op tegels, spiegels en behang.

Ik heb net geverfd, hoelang moet ik wachten voor dat ik de WallPops op de muur kan plakken?

Als er net geverfd is, wordt geadviseerd om 3-4 weken te wachten om de Wall pops op te plakken. Dit omdat de verf echt goed droog moet zijn en daarom de muurstickers de verf niet beschadigen wanneer je de muurstickers verwijderd.

Waar zijn de WallPops van gemaakt?

De Wall Pops zijn gemaakt van een hoge kwaliteit vinyl en lijken op de post-it-notes. Plak op en haal er weer af. De WallPops kunnen verwijderd en op een andere plaats geplakt worden, zonder dat de wand beschadigd. Ze zijn echt geweldig!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Muursticker meisjeskamer set ontdek de uil
    Muursticker set ontdek de uil meisjeskamer
    Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 29,95
  2. Muursticker babykamer jungle dieren bruin meisje jongens
    Muursticker babykamer dieren jungle bruin
    Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 24,95
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.