Verlichting babykamer

Verlichting babykamer

Verlichting voor de babykamer

Met verlichting maak je sfeer in elke kinder- of babykamer. Geef een accent aan de babykamer met verlichting. Van wandlampen tot hanglampen, met leuke printjes. Met verlichting kun je net dat speciale accent geven aan de ruimte in huis. Babycadeaublik heeft geweldige lampen als sfeer verlichting voor de perfecte inrichting van de babykamer! Nu ook van ons eigen ontwerp en helemaal retro! Met Volkswagenbusjes, retro dieren, retro Indianenprint. 

Nieuw: hanglampen en wandlampen met nog meer schattige circus dieren en voor stoere boys met scootersof met auto's! Wandlampjes met Indianen, voor een stoere jongen.

Nieuw: nog meer originele lampen voor de babykamer en kinderkamer: met vosjes, een verkeersplein met heel veel auto's en een met mooie retro jurken voor de meisjes! Nieuw zijn ook de lampen met jungle aapjes en de lampen met auto's (dubbeldekkers, tractors, auto's, scooters, vliegtuigen).

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 37

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 37

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.