Info

Info

verzendkosten, betaalwijze en retouren:

Ten eerste willen wij je sterkte en gezondheid wensen in deze periode.

Bezorging door PostNL.

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De bezorgers bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen van onze klanten. Mocht daar verandering in komen of aanvullende maatregelen worden getroffen, dan brengen we jou daar direct van op de hoogte.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Aan onze Nederlandse klanten vragen we een bijdrage van 3,95 euro voor de verzendkosten; ongeacht de zending. Als je voor meer dan 40 euro bij ons bestelt, dan is verzending zelfs gratis. Voor onze Belgische en Duitse klanten liggen de verzendkosten iets hoger: €10,95 als je tot 40 euro bij ons besteedt en €8,95 als je meer dan 40 euro besteedt. Dit heeft te maken met de bijzonder hoge tarieven voor het versturen van pakketten naar het buitenland. Ophalen kan ook en is gratis, dan wel graag een afspraak met ons maken.

Versand nach Deutschland ist möglich bis € 40 bestellt €10,95 und wenn Sie mehr bestellen als € 40,- dann kostet es  €8,95 für versand. We also send to the United Kingdom, for more information please send us an email.

Hoe kan ik betalen bij Babycadeaublik.nl?
Je kunt via iDeal, via overboeking en speciaal voor onze Belgische klanten met Mister Cash betalen. Via iDeal betaal je direct bij je bank, de overboeking doe je met de bank, sinds kort kun je ook met een creditcard bij ons betalen o.a: Mastercard, Maestro, American Express en Visa. Het rekeningnummer van Babycadeaublik kun je vinden op onze contactpagina of hieronder. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Creditcard American Express

Babycadeaublik is onderdeel van Retro Baby Shop
Burgemeester Mulstraat 10
1109 AP AMSTERDAM
tel: 31(06)-13819272
www.babycadeaublik.nl
info@babycadeaublik.nl

K.V.K: 55632815
BTW identificatienummer: NL001347017B77
Rekeningnummer: A.B.N. Amro 59.91.46.656

IBAN: NL33ABNA0599146656

 

Niet tevreden?
Babycadeaublik ziet graag blije en tevreden klanten. Goede kwaliteit en service vinden we belangrijk. We behandelen elke order dan ook met grote zorgvuldigheid. Mocht er desondanks iets niet in orde zijn met uw bestelling neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Retourneren  
Het behang en de muurstickers dienen in overleg met ons retour te worden gestuurd.

Alle producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze zichttermijn gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket bij u is afgeleverd.


Het artikel dient in originele staat en onbeschadigd in de oorspronkelijke verpakking te worden teruggestuurd.  De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We raden u aan om het verzendbewijs te bewaren. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij niet in behandeling nemen. Wanneer wij een product retour hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestigingsmail en wordt de retour verder afgewikkeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.