Fabs World

Fabs World maakt kwalitatief hoogstaande en 100 % warme producten. Niet alleen vol warmte voor de babies voor wie ze zijn bedoeld, maar ook voor de mensen die de producten maken. Fabs World wil namelijk 100 % warmte verspreiden. De producten worden eerlijk gemaakt in een klein atelier in Bangkok. Het haakwerk wordt gedaan in werkgelegenheidsprojecten voor vrouwen in het noorden van Thailand.

Alles wordt handgemaakt. Dat maakt elk product uniek. Fabs World gebruikt ouderwetse, arbeidsintensieve technieken zoals patchwork en haken. In combinatie met het Nederlandse design krijgt deze techniek een moderne uitstraling. Zo ziet het patchwork er elke keer weer anders uit. Ook dit maakt ieder Fabs World artikel uniek.

Fabs World maakt heerlijk zachte babydekens, deze babydekens voor de wieg zijn gemaakt van heerlijk zachte badstoflapjes die aan elkaar gehaakt zijn. De dekentjes zijn erg decoratief en je kunt ze overal voor gebruiken bijv. als badcape na het afdrogen van je baby!

Een orgineel babycadeau!

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Wiegdeken limegroen badstof
    Wiegdeken limegroen badstof
    Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 19,95
  2. Wiegdeken turquoise badstof
    Wiegdeken turquoise badstof
    Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 19,95
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.