Nieuws

Nieuwe en nog meer originele lampen voor de kinderkamer en babykamer, hanglampen of wandlampen met brandweer auto's en dieren! Nieuw zijn de houten rammelaars, speelgoed vanaf € 4,95 dus ook voor een klein budget een origineel babycadeau onder de € 5,00!

Wist je dat we alle kraamcadeaus en babycadeaus met een kaartje kunnen versturen naar de kersverse ouders? Ook namens uw bedrijf versturen wij zo'n mooi origineel babycadeau, of naar het bedrijf zelf of rechtstreeks naar de baby! Als er een mooie kaart bij gedaan moet worden(vul dit dan in bij de bestelling).

Nieuw: Babykleding van ons eigen merk met mooie retro prints, prints met neon blokjes en sterretjes voor kleine meisjes en jongetjes! Boxpakjes, t-shirts, overgooiers en t-shirtjurkjes. Stoere muurstickers van Wall Pops met sjofels en kraan(ook als groeimeter)

Volg ons op Facebook, Twitter, Pinterest of op ons blog voor de laatste nieuwtjes en nog meer babycadeau-inspiratie(ook voor de babykamer en kinderkamer)!

Draagdoek Fil"up

Als je het leuk vind kun je je inschriven voor onze nieuwsbrief!

Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.