Over ons

Babycadeaublik is ontstaan in 2012, het idee was om een zo origineel mogelijk cadeaupakket aan te bieden, wij denken dat dit zeker gelukt is met de leuke producten voor baby’s in ons assortiment.

Hebt u al een kijkje genomen op de website en die originele babycadeaublikken van Froy en Dind gezien? Wij proberen steeds zoveel mogelijk originele babyartikelen in retrostijl in ons assortiment te verkopen. Onze speenhouders uit Frankrijk van het merk Polkadot zijn daar een mooi voorbeeld van.

Een ander origineel babycadeau zijn de leuke miniatuurkastjes, of wat te denkt u van een paar leuke babyslofjes of onze retro luiertassen, de groeimeters met vrolijke dieren in de vorm van een muursticker. Of de muurstickers uit Amerika van Wall Pops, onze eigen collectie met lampen voor de babykamer en kinderkamer en onze eigen lijn met babykleding met originele retro prints, met steeds meer leuke producten met een retro knipoog!

Alle babyartikelen die bij ons worden gekocht, worden met grote zorgvuldigheid verpakt en kunnen bij elk gewenst adres worden bezorgd. U kunt als u wilt een persoonlijke boodschap toevoegen bij de bestelling. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een origineel babycadeau. U kunt het naar uw bedijf laten sturen of naar de ouders van de pasgeboren baby. Wij wensen u in ieder geval veel winkelplezier….

Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.