Babycadeaupakketten

Babycadeaupakketten

Origineel kraamcadeau: een cadeaublik met Froy en Dind babykleding

Het vinden van een origineel kraamcadeau is best lastig. Wij bij Babycadeaublik maken het makkelijk voor u. We hebben speciale babycadeaupakketten voor u samengesteld. Wij hebben gekozen voor het kwaliteitsmerk Froy en Dind; de babykleding van Froy & Dind is heerlijk zacht en gemaakt van biologisch katoen. Naast babykleding brengt Froy en Dind ook hele mooie blikken uit; de blikken en metalen koffertjes zijn voorzien van een opvallende retro print. Wij combineerden de kleding en de blikken alvast voor u et voila; een origineel babycadeau!

Het basispakket bestaat uit:
- een rompertje
- een blikken retro koffertje

Dit basispakket is naar wens uit te breiden met:
- een rompertje
- een babymutsje
- een slab.
- een omslagdeken
- een slaapzak

Alles dus van het merk Froy & Dind!

Mooi verpakt
Het basispakket wordt verpakt in een mooi blikken retro koffertje van Froy en Dind; in het assortiment zijn ook cadeaupakketten(romper, mutsje en slab) die worden verpakt in een mooie cadeaudoos.

Cadeaupakket Tweeling:

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een tweeling of meerling? Speciaal samengesteld voor tweelingen, deze mooie cadeaupakketten voor meisjes of jongens of een jongen en een meisje. Alles is naar wens zelf samen te stellen. De babykleding van Froy & Dind wordt verpakt in een blikken retro koffertje. Dit koffertje van blik is naderhand te gebruiken in de babykamer, bijvoorbeeld voor het opbergen van luiers of andere babyspullen.

Vaak vinden ouders van een tweeling het makkelijk om de tweeling hetzelfde te kleden, soms is het makkelijker om de tweeling juist verschillende kleertjes aan te doen. Dit is vooral bij een eeneiige tweeling het geval, omdat de kindjes dan veel op elkaar lijken. Mocht je twijfelen vraag het dan even aan de kersverse ouders.

Tip: Geef zo'n mooi baby cadeau en neem het mee naar een baby shower!

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.