Speenkoord en speendoekjes

Speenkoord en speendoekjes

Speenkoorden retro van Polkadot of eigen merk:

Polkadot:

Deze originele retro speenkoorden zijn van het Franse merk Polkadot. Dit merk is exclusief  in onze webshop verkrijgbaar. Alle speenhouders zijn voorzien van een nikkelvrije sluiting en verkrijgbaar in een heleboel leuke retroprintjes. Ideaal om te voorkomen dat de speen uit de maxicosi, wieg of kinderwagen valt.

Speenkoord met cadeaublik
De fopspeenkoorden zijn los verkrijgbaar, eventueel ook te leveren met een leuk cadeaublikje van het merk Froy & Dind, verkrijgbaar in 2 verschillende printjes, een ideaal kraamcadeau. Het formaat van het retroblikje (6.5 x 2.5 cm)


Speenkoorden van Babycadeaublik:

Deze originele speenkoorden zijn van ons eigen merk Retro Baby Shop huismerk van Babycadeaublik. Dit merk is exclusief  in onze webshop verkrijgbaar. Alle speenhouders zijn voorzien van een nikkelvrije sluiting en verkrijgbaar in een heleboel leuke retroprintjes. Ideaal om te voorkomen dat de speen uit de maxicosi, wieg of kinderwagen valt. Nu ook met leuk retro cadeaublikje!


Speenkoorden van Dig & Mig

De speenkoorden van Dig & Mig zijn bekend vanwege de originele retro prints.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2020 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.