Muurdecoratie babykamer

Muurdecoratie babykamer

Muurstickers

Muurstickers van KEK Amsterdam en originele muurstickers van Wall Pops voor de babykamer of kinderkamer

Muurstickers met dieren uit het bos voor in de babykamer of kinderkamer, zoals een kleurrijke boom met vogels, levensechte dieren, een konijn, hert, uil en nog veel meer leuke beesten. Muurstickers met boom met kleurrijke  en dieren. Voor de kleinste stickers is altijd wel een plekje te vinden in elke babykamer!

KEK Amsterdam heeft een uitgebreide collectie van muurstickers met dieren. Kleine en grote dieren. Of lieve en gevaarlijke. Je hebt er nooit genoeg van. De collectie muurstickers voor in de kinderkamer of babykamer bestaat uit levensechte hertjes, uilen en vogels, kleurrijke pixel konijnen. Maar ook voor stoere kinderkamers hebben we muurstickers en schoolbord muurstickers met supersnelle brandweerauto’s, raceauto’s, helikopters en raketten.

De levertijd van de muurstickers is 3 werkdagen voor Nederland, voor België 5 werkdagen. Indien op voorraad natuurlijk!

Babycadeaublik heeft de originele muurstickers van Wall Pops in het assortiment, met heel veel dieren, boom, vlinders, auto's, vogelkooitjes.

Cadeautip: bijzonder kraamcadeau voor de kersverse ouders!

Onze favoriete muursticker: groeimeters met lieve diertjes.

Nieuw het originele behang van Tinkle & Cherry met voetbalprints, zeedieren, vrachtwagen, brandweerauto's en kinderwagens.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 80

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 80

per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.