Muurstickers schoolbord

Muurstickers schoolbord

KEK Amsterdam heeft een leuke collectie van muurstickers schoolbord, die je kunt gebruiken om op te krijten. Voor in de stoere kinderkamer of babykamer deze schoolbord stickers bestaan uit een serie met supersnelle brandweerauto’s, raceauto’s, helikopters, raketten, hot rod, motor en surfbus.

De schoolbordstickers zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

De schoolbordsticker muursticker is gemaakt van hoogwaardig, matzwart schoolbordfolie. Dit materiaal is steviger dan de muursticker omdat je er op moet kunnen krijten. De schoolbordstickers toys for boys zijn bestand tegen water en kunnen met een vochtige doek worden schoongeveegd. De schoolbordstickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk ook aan gestucte muren, deuren en ramen in je woonkamer, slaapkamer, babykamer of kinderkamer. Bij je bestelling zit een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Verkrijgbaar in maat XL(varieert per voertuig)

Nieuw de schoolbord muurstickers van Wall Pops om letters mee te leren! Of die geweldige muursticker boom om lekker op te krijten.

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.