Hanglamp babykamer of kinderkamer

Hanglamp babykamer of kinderkamer

De hanglampen voor de babykamer en kinderkamer geven sfeer in elke babykamer of kinderkamer. Met verlichting in de babykamer of kinderkamer, geef je net dat extra accent!

In ons assortiment vind je lampen speciaal gemaakt voor Babycadeaublik: met schattige dieren of met retro Volkswagenbusjes met kabouters of een retro Indianenprint met Indianen die dansen om het kampvuur! Ook als wandlampje verkrijgbaar. Hanglampen en wandlampen met nog meer schattige dieren(vosjes) en voor echte stoere jongens lampen met geweldige retro scooters, robots of een verkeersplein met auto's! En voor de meisjes een lamp met retro jurkjes!

Lampen met robots en een lamp met schattige olifanten voor de babykamer! Als hanglamp of als wandlamp.

Nieuw zijn de lampen met schattige poesjes en hondjes en voor kleine stoere mannen voor de jongenskamer, lampen met sjofels en kranen, vliegtuigen of met echte brandweerauto's.

Zie je een bepaalde print op een hanglamp, die er nog niet is als wandlamp, dan kan er op verzoek een wandlamp worden gemaakt. Stuur ons dan een email, met welke print?

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2024 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.