Babyledikant Normandie smeedijzer

€ 599,00
SKU
Babyledikant Normandie smeedijzer

Ben je op zoek naar een origineel ledikant van smeedijzer voor de babykamer? Wat vind je van dit babybed Normandië en verkrijgbaar in meerdere kleuren? Babybed Normandië heeft een hoger hoofdbord dan het voetbord. Als je houd je van neutrale kleuren kies dan bijvoorbeeld voor brons of antraciet.

Ben je op zoek naar een origineel ledikant van smeedijzer voor de babykamer? Wat vind je van dit babybed Normandië en verkrijgbaar in meerdere kleuren? Babybed Normandië heeft een hoger hoofdbord dan het voetbord. Als je houd je van neutrale kleuren kies dan bijvoorbeeld voor brons of antraciet. Ga je voor kleur kies dan eens voor de RAL kleuren: jeansblauw of fuchsia. Mocht je kiezen voor een RAL kleur dan wordt en een meerprijs berekend van € 75,- per bestelling.

De ledikanten voor de baby worden in Nederland gemaakt bij een siersmederij. Als je een ledikant besteld wordt het thuis bezorgd in 2 pakketten. Het babybedje is makkelijk zelf in elkaar te zetten, houd a.u.b.rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken(afhankelijk van de voorraad van de fabrikant).

De afmeting van het babyledikant is een standaard afmeting van 60 x 120 cm.

De hoogte van het voetbord is 94 cm en het hoofdbord is 109 cm.

Het bed wordt geleverd met een lattenbodem. het babybed wordt exclusief matras geleverd.

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2016 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.