Babyschoentjes Maja

€ 17,95
SKU
BabyschoenMaja

Deze prachtige handgemaakte retro babyschoentjes/ slofjes zijn voor babyvoetjes die nog niet lopen. Dit schattige meisjes schoentje is van buiten van lichtblauw fleece gemaakt en afgewerkt met een roze biesje.

Maja is gek op bloemetjes!
Deze prachtige handgemaakte retro babyschoentjes/ slofjes zijn voor babyvoetjes die nog niet lopen. Dit schattige meisjes schoentje is van buiten van lichtblauw fleece gemaakt en afgewerkt met een roze biesje. Van binnen is het schoentje roze gevoerd, volledig gewatteerd, doorgestikt en sluit met klittenband. De bloem applicatie is ook volledig met de hand gemaakt en hoogwaardig afgewerkt. Kortom een fantastisch babyslofje om als kraamcadeautje weg te geven!

Over de maat:
De lengte van dit schoentje is ongeveer 10 centimeter en komt overeen met een XS voor baby’tjes tussen 0 en 4 maanden. Om te bepalen welke maat baby slofje je nodig hebt meet je het voetje van je kindje op.
Dit doe je met een liniaal, van hiel tot uitgestrekte (grote)teen. Nu je weet hoe groot het voetje is in centimeters. Tel hier 0,5 cm tot 1 cm bij op en je hebt de juiste maat. Het slofje moet iets groter zijn dan de werkelijke voetmaat, zodat de voetjes de ruimte hebben om te groeien.

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2019 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.