Behang babykamer kikker blauw

€ 99,95
SKU
WP-303

Behang voor de babykamer met kikker, bekend van de mooie tekeningen van Max Velthuijs. Het vliesbehang is heel geschikt voor de babykamer. Het dierenbehang met Kikker, Varkentje, Haas, Eend, Rat en Beertje is er in verschillende kleuren. De rol vliesbehang met Kikker bestaat uit drie verschillende behangbanen waarbij alle dierenvriendjes van Kikker een keer voorbij komen.

Kleur behang: blauw

Materiaal: 165 grams vliesbehang

Baanafmeting: 48.7 x 280 cm( b x h)

Illustrator: Max Velthuijs

Levertijd: 4-8 werkdagen afhankelijk van voorraad fabrikant

Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van het behang. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is.

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2020 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.