Behang Toys for boys groen

Zo laag als € 70,00
SKU
WP-009

Dit stoere vliesbehang met auto's Toys for boys past in elke jongenskamer! Het groene autobehang is makkelijk te verwerken en je hebt geen behangtafel nodig. Op 1 rol behang meet 97.4 x 280 en bestaat uit 2 rollen. Vul hierboven de het rode sterretje het aantal banen(rollen) in.

Levertijd: ongeveer 1 week(afhankelijk van voorraad fabrikant)

Formaat rol behang: 1 rol behang van 97.4 x 280 cm

1 baan behang: 48.7 x 280 cm

Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van het behang. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is.

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Tip: om kleurverschil te voorkomen kun je het beste alle rollen behang in 1 keer bestellen!

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2021 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.