Behang Toys for boys meerdere kleuren

€ 69,95
SKU
WP-008

Dit stoere vliesbehang met auto's Toys for boys past in elke jongenskamer! Het taupe behang is makkelijk te verwerken en je hebt geen behangtafel nodig. Op 1 rol behang zitten 2 banen van 280 x 97.4 cm. Het behang is er in meerdere kleuren, vul hierboven de kleur in en het aantal rollen.

Kleuren:

  • groen
  • lichtblauw
  • taupe
  • grijs
  • turquoise
  • army

Levertijd: ongeveer 1 week(afhankelijk van voorraad fabrikant)

Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van het behang. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is.

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Tip: om kleurverschil te voorkomen kun je het beste alle rollen behang in 1 keer bestellen!

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2020 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.