Behang wereldkaart vintage XL

€ 319,95
SKU
Behang wereldkaart XL MS-152

Wereldkaart behang XL om de hele muur mee te behangen. Het behang heeft een vintage look en wordt op een rol geleverd. ben jij ook zo gek op een wereldreis?

Wereldkaart behang XL om de hele muur mee te behangen. Het behang heeft een vintage look en wordt op een rol geleverd. ben jij ook zo gek op een wereldreis? Ontdek alle 195 landen en waar ze precies liggen. De mural is 3.50 cm breed en 2.70 cm hoog.

Afmeting wereldkaart XL: 3.50 cm breed en 2.70 cm breed

Merk: Tinkle & Cherry

Levertijd: 3-7 dagen (afhankelijk van de voorraad fabrikant)

Materiaal:  De XL muurprint wordt gedrukt op een vliesondergrond. Het vlies zorgt ervoor dat er geen krimpnaden zichtbaar worden na het plakken. Het behang is duurzaam en eenvoudig aan te brengen. Geen behangtafel meer nodig; smeer de muur in met behanglijm en het behang kan erop en wil je een nieuw behangetje dan haal je het behang er in een handomdraai af. Geen stoomapparaat meer nodig.

Bij dit behang krijg je een overzicht van alle 195 landen en hun hoofdsteden zodat kinderen op een leuke manier topografie kunnen oefenen.

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2021 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.