Draagdoek Fil up rood Rouge

€ 79,95
SKU
3292287500213

Deze mooie katoenen open geweven draagdoek is van het Franse merk Fil'up, geweven van een mooie kwaliteit katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze rekbare draagdoeken zijn gemaakt van 100% katoen. De draagdoek is breder in het midden ( 70 tot 80 cm) om de comfort en veiligheid van je kindje of baby te vergroten. Aan de uiteinden, is de draagdoek juist smaller om evoor te zorgen dat de doek makkelijk te knopen is en voila!

Gemaakt van zeer zacht en supersterk materiaal en heel flexibel! Deze doek kun je het hele jaar gebruiken, de knoopdoek heeft een natuurlijke ventilatie vanwege de open gewerkte structuur.  Deze structuur lijkt op de retro boodschappennetjes. De wikkeldoek is te gebruiken voor een pasgeboren baby tot een gewicht van 15 kg.

De draagdoek is verpakt in een mooie cadeauverpakking. De lengte is 4.60 cm, zodat je de baby op verschillende manieren kunt dragen.

Deze mooie draagdoeken worden gemaakt in Frankrijk en zijn exclusief bij ons verkrijgbaar!

Merk: Fil'up

Kleur: rood ( Rouge)

Lengte draagdoek: 4.60 cm

Logo Fil'up

 

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2019 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.