Hanglamp dieren abc babykamer

Zo laag als € 49,95
SKU
Hanglamp babykamer dieren abc

Deze hanglamp met het dieren abc is voor de babykamer of kinderkamer. Deze hanglamp geeft direct sfeer in de babykamer of kinderkamer! Op de lamp staan verschillende dieren: konijn, koala, dolfijn. Je hoeft niet meer naar Franse les met deze lamp met het Franse alfabet.

Deze hanglamp met het dieren abc is voor de babykamer of kinderkamer. Deze hanglamp geeft direct sfeer in de babykamer of kinderkamer! Op de lamp staan verschillende dieren: konijn, koala, dolfijn. Je hoeft niet meer naar Franse les met deze lamp met het Franse alfabet. A=Abeille B=Baobab C=Citron. De lamp is van ons eigen design en wordt speciaal voor ons gemaakt. Er zit een kleine levertijd op. De lamp is eventueel te combineren met een bijpassende wandlamp. De lamp wordt naar keuze met een pendel geleverd. Vul dit in bij het bestellen. De lamp die je besteld kan iets afwijken van de lamp op de foto dit vanwege de print van de stof die is gebruikt. Deze lamp is met of zonder pendel leverbaar( vul dit in bij je bestelling).

Afmeting lamp: 30 cm doorsnede en 20 cm hoog

Kleur: witte ondergrond met groen, rood, oranje, roze, bruin, groen

Merk: Retro Baby Shop (eigen merk Babycadeaublik)

Levertijd: 7 werkdagen

Vul bij je bestelling bij het rode sterretje hierboven in of je alleen de lamp wil bestellen of de lamp + pendel. Er is 1 lamp op voorraad!

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2021 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.