Posterbehang XXL voetbal Walltastic

€ 49,95
SKU
5060107041769

Gek op voetballen? 

Alleen voor hele stoere boys! Gaaf behang van Walltastic voor echte voetballers. Scoor en plak dit levensechte behang in een saaie jongenskamer! 

Walltastic posterbehang

Walltastic is een posterbehang voor de gehele muur (305 x 244 cm). Het behang bestaat uit 12 behangvellen (6 vellen boven, 6 vellen onder), met normaal behangplaksel op de muur te plakken.

Klik op een foto voor meer afbeeldingen.

Bij het behang zit een uitgebreide omschrijving.

Levertijd: 1- 4 werkdagen(afhankelijk van voorraad van fabrikant)

Het behang wordt in 12 stukken geleverd en is geschikt voor een muuroppervlakte van ca. 3,05 x 2,44 meter (bxh). Eenvoudig aan te brengen met normale behanglijm. De muur hoeft niet voorbereid te worden. Een schone, gladde muur geeft uiteraard het mooiste resultaat.

Veelgestelde vragen over Walltastic Posterbehang:

  • Uit hoeveel stukken bestaat het Walltastic Posterbehang? Elk Walltastic design wordt geleverd in 12 stukken.
  • Wat zijn de afmetingen van het Walltastic Posterbehang? De afmetingen zijn ca. 305 x 244 cm (bxh)
  • Wat is de grootte van elk stuk? Elk stuk is ca. 51 x 122 cm (bxh). 4. Wat voor soort lijm moet ik gebruiken? U kunt gebruik maken van normale behanglijm (Perfax Paars).
  • Kan ik Walltastic Posterbehang schoonmaken? Maak gebruik van een vochtige doek om Walltastic Posterbehang schoon te maken. Niet te hard vegen!
  • Is Walltastic Posterbehang makkelijk op te plakken? Zeker, Walltastic Posterbehang is erg makkelijk te plakken op uw muur. Ook voor de degene die nog nooit heeft behangen.
  • Moet ik de muur voorbereiden, voordat ik Walltastic Posterbehang er op plak? Nee, dat hoeft in principe niet, u kunt het bijvoorbeeld ook over bestaand behang plakken, maar zorg wel dat er geen hobbels o.i.d. op de muur aanwezig zijn. Ontdoe anders uw wand eerst van het oude behang of behang het met een glasvliesbehang. Een schone, gladde muur geeft uiteraard het mooiste resultaat.

Werkwijze voor het plakken van het Walltastic Posterbehang. Lees voor u begint de bijgeleverde Nederlandstalige handleiding.  

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2021 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.