Vliesbehang dieren abc voor de babykamer meerdere kleuren

Zo laag als € 89,95
SKU
Vliesbehang alfabet met dieren voor de babykamer

Dit vrolijke vliesbehang met beestjes past in elke babykamer. Het dieren behang is makkelijk te verwerken en is er in nu in 7 kleuren.

Dit vrolijke vliesbehang met beestjes past in elke babykamer. Het dieren behang is makkelijk te verwerken en is er in nu in 3 kleuren. Kies uit mooie kleuren bijvoorbeeld; petrol, fuchsia of taupe. Op 1 rol behang zitten 3 banen van 280 x 48.7 cm.

Het behang is makkelijk te verwerken, zelfs als je nog nooit hebt behangen!

  • Groen
  • Roze
  • Licht-grijs

Levertijd: ongeveer 1 week(afhankelijk van voorraad fabrikant)

Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van het behang. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is.

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2021 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.