Wandlamp olifant babykamer grijs

Zo laag als € 43,95
SKU
Wandlamp-olifant
Deze wandlamp met schattige olifantjes hebben we speciaal ontworpen voor de babykamer. De lamp met olifanten past in een meisjeskamer of jongenskamer. Het lampje is van ons eigen design en wordt speciaal voor ons gemaakt. Er zit een kleine levertijd op.

Deze wandlamp met schattige olifantjes hebben we speciaal ontworpen voor de babykamer. De lamp met olifanten past in een meisjekamer of jongenskamer. Het lampje is van ons eigen design en wordt speciaal voor ons gemaakt. Er zit een kleine levertijd op. Het wandlampje is een halfrond model en is eventueel te combineren met een bijpassende hanglamp. De wandlamp wordt naar keuze met fitting en snoer en aan-uitschakelaar geleverd. Vul dit in bij het bestellen. Deze lamp is ook als hanglamp verkrijgbaar.

De lamp die je besteld kan iets afwijken van het lampje op de foto dit vanwege de print van de stof die is gebruikt.

Afmeting lamp: hoogte 20 cm en 24 cm breed

Lengte snoer fitting + aan-uitschakelaar: ong. 148 cm

Kleur: licht-grijze ondergrond met groen, fel roze, licht roze, blauw, mauve en bruin

Merk: Retro Baby Shop (eigen merk Babycadeaublik)

Er is 1 lamp op voorraad. Deze lamp is er ook als hanglamp!

Tip: Combineer deze lamp in de babykamer met stof van deze lieve olifantjes en maak zelf kussens, gordijnen etc.

 De bijbehorende fitting met een aan-uit schakelaar kunt u extra bestellen, kies of u alleen de wandlamp of de lamp + fitting  wil bestellen en vul dit hierboven in bij het bestellen! 

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Babycadeaublik onderdeel van Retro Baby Shop - Amsterdam - e-mail: info@babycadeaublik.nl - KvK-nummer 55632815- © 2021 Babycadeaublik. Alle rechten voorbehouden.